Mahalakshmi Moola Mantra - மஹாலக்ஷ்மி மூல மந்திரம் January 20, 2020 மஹாலக்ஷ்மி மூல மந்திரம் Chant this mantra for 108 times - Morning and Evening || Om sreem Shree'riyai namah || காலையும் மாலையும் 108 முறை சொல்லவும். ஓம் ஸரீம் ஸ்ரீரியை நம Read more
Removal of fear - அச்சம் நீங்கி மனோதைரியம் பெற January 20, 2020 அச்சம் நீங்கி மனோதைரியம் பெற saktha baj'ae dhvaam jagatho janithreem sugasya thaathreem pranathaarthi handhreem namo namasthe guha hastha booshey booyo namasthey hruthi sanni taths'thva ஸக்த பஜே த்வாம் ஜகதோ ஜனித்ரீம் ஸுகஸ்ய தாத்ரீம் ப்ரணதார்தி ஹந்த்ரீம் நமோ நமஸ்தே குஹ ஹஸ்த பூஷே பூயோ நமஸ்தே ஹ்ருதி ஸன்னி தத்ஸ்வ Read more
Get rid of bad effects - கஷ்டங்கள் நீங்கி செல்வ வளம் பெற January 20, 2020 Om Shreem Hreem Dhana'naayigaa'yai swarnaa'karshana devyaa'yai sarva dhaari'thriya nivaara'naayai Om hreem swaahaa. ஓம் ஸ்ரீம் ஹ்ரீம் தனநாயிகாயை ஸ்வர்ணாகர்ஷண தேவ்யாயை சர்வ தாரித்ரிய நிவாரணாயை ஓம் ஹ்ரீம் ஸ்வாஹா Read more