Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2020

Mahalakshmi Moola Mantra - மஹாலக்ஷ்மி மூல மந்திரம்

மஹாலக்ஷ்மி மூல மந்திரம்  Chant this mantra for 108 times - Morning and Evening || Om sreem Shree'riyai namah || காலையும் மாலையும் 108 முறை சொல்லவும். ஓம்  ஸரீம் ஸ்ரீரியை நம 

Removal of fear - அச்சம் நீங்கி மனோதைரியம் பெற

அச்சம் நீங்கி மனோதைரியம் பெற  saktha baj'ae dhvaam jagatho janithreem sugasya thaathreem pranathaarthi handhreem namo namasthe guha hastha booshey  booyo namasthey hruthi sanni taths'thva ஸக்த பஜே த்வாம் ஜகதோ ஜனித்ரீம்  ஸுகஸ்ய தாத்ரீம் ப்ரணதார்தி ஹந்த்ரீம்  நமோ நமஸ்தே குஹ ஹஸ்த பூஷே  பூயோ நமஸ்தே ஹ்ருதி ஸன்னி தத்ஸ்வ 

Get rid of bad effects - கஷ்டங்கள் நீங்கி செல்வ வளம் பெற

Om Shreem Hreem Dhana'naayigaa'yai swarnaa'karshana devyaa'yai sarva dhaari'thriya nivaara'naayai Om hreem swaahaa. ஓம் ஸ்ரீம் ஹ்ரீம் தனநாயிகாயை ஸ்வர்ணாகர்ஷண தேவ்யாயை சர்வ தாரித்ரிய நிவாரணாயை ஓம் ஹ்ரீம் ஸ்வாஹா